TIL ERHVERV

TA-ELTEKNIK ØST
tillid,  service og bæredygtige løsninger

El, varme og ventilation til Erhverv

El-arbejde kommer du ikke uden om. Før eller siden er der brug for at ændre på firmaets eller boligforeningens el-installationer, ligesom der altid er el-arbejde, som skal udføres i forbindelse med nybyggeri. I alle disse situationer kan TA-Elteknik Øst hjælpe. Vi udfører alle former for el-arbejde for både firmaer, landbrug, industrivirksomheder, boligforeninger og byggefirmaer. Læs mere her om, hvad vi kan tilbyde og hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Ingen kan leve uden elektricitet. Men lige så god en tjener, elektriciteten er, lige så farlig en fjende er den, hvis el-installationerne ikke er udført korrekt. Skal du have den fornødne tryghed omkring el-arbejdet, kræver det en erfaren fagmand, der har et grundigt kendskab til alle former fra el-arbejde lige fra etablering af nye lampesteder over opsætning af elektriske installationer i landbrug og erhverv og til programmering og tilpasning af PLC-styring og tilslutning af elektriske maskiner i industrien.

Det er her TA-Elteknik Øst kommer ind i billedet.

Elteknik til boligforeninger, skoler og byggefirmaer

Vi kan forestå større og mindre el-, varme- og ventilationsarbejder hos boligforeninger, fri-, efter- og privatskoler, samt stå for installation af al el, elteknik, data, varme og ventilation i forbindelse med nybyggerier. Igen tænker vi energioptimering og grøn energi ind i løsningerne, der hvor det ønskes af bygherren og sikrer en fast, kontant besparelse for vores kunder.

El-arbejde i nybyggeri

Står du som bygherre eller entreprenør og har brug for en erfaren elektriker til udførelse af el-arbejdet i råhuset, er vi de helt rigtige at tage fat i. Vi har udført de grundlæggende el-installationer i et utal af byggerier, uanset om der er tale om almindelig beboelse, firma-, landbrug- eller bygning af industri- og produktionsbygninger.

Vi kan også rulle det fornødne datanetværk ud i forbindelse med el-arbejdet, så I får et færdigt byggeri med moderne el-installationer og it-infrastruktur fra starten.

Varmeløsninger til butik og erhverv

Til butik og erhverv er det vigtigt, at der er en god komforttemperatur i lokalerne. Det giver den bedste indkøbsoplevelse for jeres kunder og de bedste arbejdsvilkår for medarbejderne.

Her kan vi ligeledes levere en række både traditionelle og grønne former fra varmeløsninger, hvor vi i tilgift kan indtænke energioptimering ved at udnytte restvarmen fra f.eks. køleanlæg, ventilation og air condition i opvarmningen af lokalerne.

Brug for hjælp til jeres el-installationer i kontor og produktion

Uanset om jeres firma udelukkende kun består af en række kontorer, eller I har egen produktion eller forarbejdning eller måske er en industrivirksomhed, kan vi hjælpe med jeres el-installationer.

Således har vi stor erfaring med :

Så uanset hvilken form for el-arbejde I har brug for i jeres firma, kan vi være behjælpelige.

Vi kan være boligforeningens elektriker

I de fleste boligforeninger er der en række forefaldende elektriker-opgaver, som vi kan varetage. Med en fast serviceaftale kan vi sikre, at I altid har velfungerende el-installationer og at der aldrig er noget af belysningen eller andre installationer på fællesarealerne, som ikke virker.

Vi kan også vedligeholde og fejlfinde f.eks. jeres dørtelefon-anlæg, ventilationsløsninger, varmepumper og hvidevare-installationer som f.eks. vaskemaskinerne i vaskekælderen etc.

Med en fast aftale har I også mulighed for at tilkøbe tilkald af os til akutte opgaver uden for normal arbejdstid. Det øger trygheden hos beboerne, ligesom en hurtig indsats fra os kan spare jeres boligforening for mange penge til udbedring af akut opståede skader.

Kontakt os nu!

Så uanset om du har brug for vores hjælp til nyinstallationer, vedligehold eller reparation og uanset om der er tale om landbrug, produktion, kontor eller industri, kan TA-Elteknik Øst hjælpe. Kontakt os - så finder vi sammen frem til den bedste løsning på netop jeres el-arbejde.