TIL INDUSTRI

TA-ELTEKNIK ØST
tillid,  service og bæredygtige løsninger

El-teknik, varme og ventilation til Industri

Specialløsninger til produktion og bearbejdning

Hos TA-Elteknik Øst tilbyder vi en række specialløsninger, der er nøje tilpasset industri, produktion og håndværk. Vi kan levere både proces- og komfortventilation, der er særligt tilpasset f.eks. autoværksteder, autolakeringsvirksomheder og produktionslinjer i industrien.

Derved kan vi effektivt bortskaffe skadelige stoffer, gasser og dampe fra indeklimaet. Samtidig kan vi sikre frisk luft og behagelig arbejdstemperatur for de ansatte, uanset om de står ved et samlebånd, foretager TIG- eller andre former for svejsning i et smedeværksted eller reparerer biler på et autoværksted.

Industriservice – også med fast vedligeholdelses- og tilkaldeservice

Har I egen produktion eller anden forarbejdning, er det vigtigt, at maskinerne altid kører optimalt. Samtidig er der mange penge at spare på energiregningen, ved at sikre at produktionen altid bruger mindst mulig energi.

Hos TA-Elteknik Øst kan vi hjælpe jer hele vejen fra opsætningen nye produktionsmaskiner over tilslutning og implementering af PLC-styring og til den løbende vedligeholdelse og service på produktionsanlægget. Vi kan også tilføje ny funktionalitet eller tilpasse den eksisterende PLC-styring til jeres behov.

Med en fast aftale med TA-Elteknik Øst er I sikret regelmæssig vedligeholdelse og service på jeres produktionsudstyr, så I undgår dyre og forsinkende nedbrud. Samtidig har I mulighed for akut tilkaldeservice, hvis der opstår fejl eller uheld, som kræver reparation.

Sammen med vores faste samarbejdspartnere kan vi levere stort set alle former for løsninger inden for både produktionsudstyr, ventilation og almindelig kontorbelysning. Intet er for simpelt og intet er for avanceret for os.

Varmeløsninger

Læs mere.

Ventilationsløsninger

Læs mere.